Formand/holdleder til Asfalt retablerings team i Midtjylland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til spændende job i vores retablerings team hos Munck Asfalt i Kongensbro, søger vi en formand eller holdleder til lille maskinhold.Du vil få ansvar for daglig ledelse af et lille erfarent maskinhold og vil blive en del af et team, som er i udvikling og vægter fleksibilitet højt.

Hvad enten du er formand nu eller går med ambitionerne om at blive formand, så får du har chancen for at prøve kræfter med daglig ledelse, planlægning og drift af et asfaltholdDine primære opgaver vil være:

  • Daglig drift og ledelse af et sjak, som primært tager sig af retableringsopgaver og special opgaver.
  • Bestilling, planlægning, koordinering samt bestilling af asfalt, transport og evt. fræser.
  • Dagrapportering og dokumentation af udført arbejde – og fokus på opretholdelse af kvalitet.


Vi tilbyder en varierende hverdag med forskellige slags opgaver i forbindelse med retablering efter ledningsarbejde. En arbejdsplads i et team med ”lavt til loftet” og god omgangstone og forståelse for de enkelte opgaver. En god sparring med kolleger både på vej og kontor. Holdet består af erfarne og dygtige folk, som spænder aldersmæssigt rimelig bredt – men med et godt fællesskab, moral og indstilling. Overtid og skiftende arbejdstider må medregnes.

Vi forventer at du har erfaring fra branchen, men ikke nødvendigvis formands erfaring. Det der er vigtigst for os, er at du brænder for at lære og for at udvikle dig. Du skal kunne bevare overblik i en omskiftelig hverdag og holde fokus på kvalitet og fremdrift. En god portion humor og lysten til at motivere og engagere medarbejdere i en god tone. Løn efter kvalifikationer.

Gyldigt kørekort B er et krav og evt. til B/E eller C/E.Har det givet blod på tanden, kunne du se dig selv i rollen eller har du uddybende spørgsmål – så kontakt os endelig.

Vi ser frem til at hører fra dig

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Silkeborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Munck Asfalt - Ans By, Bøgedal, 8643 Ans By

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6000954

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet