Møblér med Bolig-Nyt Ans inviterer til udsalg med kæmpe besparelser og søndagsåbent

Scapa Ystad hjørnesofa med open-end Antracit farvet stof. Før: 18.995,-, kan nu fås til kun: 9.497,- (Foto: Møblér med Bolig-Nyt Ans)
dato

Møblér med Bolig-Nyt Ans har annonceret et stort udsalg med kæmpe besparelser.

Butikken er kendt for sit brede udvalg af boligartikler, og nu har kunderne en enestående mulighed for at gøre en ekstra god handel.

Butikken er fyldt med gode tilbud, og en række udstillingsmodeller er blevet udvalgt til salg. Disse modeller repræsenterer nogle af de mest populære og eftertragtede produkter i butikken, og nu kan de erhverves til en brøkdel af den oprindelige pris.

For at give kunderne endnu mere fleksibilitet, har Møblér med Bolig-Nyt Ans også annonceret, at de vil have søndagsåbent den 4. februar fra kl. 11 til 15.

Så sæt kryds i kalenderen den 4. februar og gør dig klar til at gøre nogle fantastiske handler hos Møblér med Bolig-Nyt Ans.

Se nogle af de modeller, der er på tilbud her:


Canett Oxford skænk i sortbejdset træ. Før: 10.995,- Nu kun: 3.499,-. Tilbuddet gælder kun udstillingsmodel (Foto: Møblér med Bolig-Nyt Ans)


HjortKnudsen Symfoni hjørnesofa model 2018. Koldskum i sædehynde. Lys grå fusion stof - Før: 27.785,- og nu kun: 13.892,-. Tilbuddet gælder kun udstillingsmodel (Foto: Møblér med Bolig-Nyt Ans)


Actona Cazar Lounge stol i enten sort eller cognac PU-læder - Kun 1.695,- Hurtig levering på denne model (Foto: Møblér med Bolig-Nyt Ans)